Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: jedi, po katerih obliznemo vse prste

Odpri galerijo
A+   A-
Pri nas nikoli ne zmanjka idej za dobro kosilo, ki se ga s ščepcem ustvarjalnosti razveselite prav vsak dan.


Kaj bi brez krompirja! Tokrat takšnega zares hrustljavega, ki bo odličen ob skledi solate. Zeliščna pita vas bo odpeljala v Francijo, zadišalo bo po lososu in njokih, ob koncu tedna pa si bomo privoščili še zapečene palačinke.
Za še več kuharskih idej se pridružite naši facebook skupini Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Same dobrote!

Ponedeljek: Dvobarvni krompirjevi krhlji s parmezanom


Hrustljavi napad z obeh strani.

ni podpisa
ni podpisa

--

Torek: Zeliščni quiche, ki navduši


Ob kozarcu vina vas ta quiche očara po francosko.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sreda: Recept za briami


Grška jed s krompirjem in bučkami za brezmesni obrok.

ni podpisa
ni podpisa

--

Četrtek: Popečen file lososa z njoki


Klasično in izvrstno.

ni podpisa
ni podpisa

--
--
Petek: Zapečene skutne palačinke


Kultna jed, v količinah za enkrat.

palacinke
palacinke

--

Pobrskajte po tedenskih jedilnikih.


Naslovna fotografija: rebeccafondren/Getty Images
Datum Objave: 30.5.2022 ob 06:05

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: