Tedenski jedilnik: Kuhamo iz osnovnih sestavin

Odpri galerijo
A+ A-
Skrbno načrtovan tedenski jedilnik še nikoli ni bil tako pomemben.
Za še več kuharskih idej se pridružite naši facebook skupini Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Same dobrote!
Ponedeljek: Pečena polenta s špinačo in jajci
Preprosto kosilo, ki razveseli s svojo barvitostjo in dobrim okusom.

ni podpisa
--
Torek: Testenine z belo česnovo omako, ki lahko nastanejo iz še tako izropane špajze
Jed bo očarala vse, ki obožujete zelo kremne omake.

ni podpisa
--
Sreda: Rižev narastek
Naravnost iz kuhinje Rosane Jug Povhe, kjer se zberejo tri generacije, tako da bo s tem receptom uspeh zagotovljen.

Rice pudding in the baking dish
--
Četrtek: Kavra, odlična slovenska jed na žlico
Enolončnica, ki jo poznamo tudi pod imenom bloška trojka ali kolerava.

Kavra
--
Petek: Golaž iz skuš
… in to tistih iz konzerve.

ni podpisa
--
Sobota: Odličen ocvrt sendvič
Še en način, da se z nekaj malega dobro najemo.

Ocvrt sendvic
--
Nedelja: Pražen piščanec z brokolijem in porom

ni podpisa
--
Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.
Naslovna fotografija: Midva kuhava
Datum Objave: 23.3.2020 ob 08:03