Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: Kuhamo iz osnovnih sestavin

Odpri galerijo
A+   A-
Skrbno načrtovan tedenski jedilnik še nikoli ni bil tako pomemben.


Za še več kuharskih idej se pridružite naši facebook skupini Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Same dobrote!

Ponedeljek: Pečena polenta s špinačo in jajci


Preprosto kosilo, ki razveseli s svojo barvitostjo in dobrim okusom.

ni podpisa
ni podpisa

--

Torek: Testenine z belo česnovo omako, ki lahko nastanejo iz še tako izropane špajze


Jed bo očarala vse, ki obožujete zelo kremne omake.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sreda: Rižev narastek


Naravnost iz kuhinje Rosane Jug Povhe, kjer se zberejo tri generacije, tako da bo s tem receptom uspeh zagotovljen.

Rice pudding in the baking dish
Rice pudding in the baking dish

--

Četrtek: Kavra, odlična slovenska jed na žlico


Enolončnica, ki jo poznamo tudi pod imenom bloška trojka ali kolerava.

Kavra
Kavra

--

Petek: Golaž iz skuš


… in to tistih iz konzerve.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sobota: Odličen ocvrt sendvič


Še en način, da se z nekaj malega dobro najemo.

Ocvrt sendvic
Ocvrt sendvic

--
Nedelja: Pražen piščanec z brokolijem in porom

ni podpisa
ni podpisa

--

Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.


Naslovna fotografija: Midva kuhava
Datum Objave: 23.3.2020 ob 08:03

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: