Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: Najboljša špargljeva juha, okusna rižota, nekaj morskega ...

Vegetables soup with legumes, vegetables, kale directly above.Traditional tuscany soup, ribollita.
Odpri galerijo
A+   A-
Pred nami je nov teden in za vas smo sestavili nov tedenski jedilnik.



Nov tedenski jedilnik je tu! Vsak bo našel nekaj zase, izbrali pa smo preproste stvari, za pripravo katerih ne boste porabili preveč dragocenega časa.

Ponedeljek: Špargljeva juha


Gosta špargljeva juha je lahko samostojen obrok za večerjo (v tem primeru je bo dovolj za dve večji porciji) ali predjed pri kosilu (štiri manjše porcije).

Špargljeva juha
Špargljeva juha

Torek: Božanski špageti s parmezanom in česnom (jed iz petih sestavin)


Ko imate le 20 minut časa za pripravo obroka, se spomnite tega recepta.

Plate of pasta with some homemade pesto
Plate of pasta with some homemade pesto

Sreda: Svinjina v omaki s kislimi kumaricami babice Georgette


Odličen recept, ki ima še zgodbo.

Svinjina v omaki s kislimi kumaricami babice Georgette
Svinjina v omaki s kislimi kumaricami babice Georgette

Četrtek: Rižota s šparglji, grahom in meto


Kultna kombinacija, ki naredi rižoto zelo posebno.

Rižota s šparglji, grahom in meto
Rižota s šparglji, grahom in meto

Petek: Ribolita, odlična toskanska juha


Včasih se je kuhala v velikih količinah, danes pa odlična, ko je iz hladilnika treba pospraviti zelenjavo in porabiti star kruh.

Vegetables soup with legumes, vegetables, kale directly above.Traditional tuscany soup, ribollita.
Vegetables soup with legumes, vegetables, kale directly above.Traditional tuscany soup, ribollita.

Sobota: Skutni štruklji s špinačo


Zraven ponudimo hrustljavo ocvrte koprive.

Skutni štruklji s špinačo
Skutni štruklji s špinačo

Nedelja: Po korakih: morski linguini z džinom (FOTO)


Džin se odlično poda k testeninam z morskim pridihom.

Po korakih: morski linguini z džinom (FOTO)
Po korakih: morski linguini z džinom (FOTO)

Preverite še: Kroketi brez jajc
Datum Objave: 3.6.2019 ob 08:06

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: