Tedenski jedilnik: zares hitro pripravljena kosila
Ponedeljek: Gosta in kremasta juha, ki je nared v manj kot pol ure, je trenutno naša najljubša različica iz te priljubljene pomladne zelenjave.
Torek: Ali lahko v loncu, v katerem je v glavnem naložen krompir, ustvarimo zanimivo in večplastno jed, ki bo potrebovala le še dobro skledo solate in bo na mizi čudovit obrok.
Sreda: Piščanec, nataknjen na lesene palčke, je zelo priročen, da ga porabimo tudi kako drugače. Ni se nam treba ukvarjati z rezanjem mesa, to pa je pogosto že marinirano.
Četrtek: Ljubitelji špargljev smo prišli na svoj račun. Omleta je ena najpreprostejših jedi, ki pa jo je kljub temu treba pripraviti z veliko ljubezni. Ostati mora sočna!
Petek: Ljubitelji čemaža smo si letos že naredili zalogo v obliki pesta. Ne pozabimo na kozarček, ki se skriva v shrambi ali hladilniku! Privoščimo si ga s testeninami.