To so recepti in triki, ki so vas najbolj zanimali v letu 2019

Odpri galerijo
A+ A-
Za nami je 365 dni, ki smo jih, kot se je le dalo, popestrili s kuharijo!
V preteklem letu smo se veliko družili in za nami je kar nekaj kuharske kilometrine, novih kulinaričnih trikov ter osvojenih, skuhanih in spečenih receptov. Pa veste, kaj je v preteklih 365 dneh najbolj zanimalo vas? Popolnoma so vas navdušili recepti za peciva, ki jih narežemo na kocke. Sladke kocke so bile tako najbolj brane v preteklem letu, radi pa ste pekli tudi piškote in potico.
A niste bili samo sladkosnedi. Navduševal vas je prekmurski paprikaš, izboljšati ste želeli svoj odnos z domačim pomivalcem, kuhali ste bučke, sarme in še bi lahko naštevali.
Na tem mestu bi se vam zato radi zahvalili za vaše zaupanje, družbo in deljenje nasvetov tudi z vaše strani. Želimo vam čudovito novo kulinarično leto in ... se beremo!
TOP 15 receptov za peciva, ki jih narežemo na kocke
Malo truda za velik izkupiček.

Delicious chocolate sponge cake with hazelnut and whipped cream layers, topped with cocoa powder
--
Odličen piščančji paprikaš po receptu iz najboljše prekmurske gostilne
Posebno dober bo, če ga boste skuhali v kotličku pod milim nebom.

A plate of delicious, creamy, chicken paprikash with egg noodles and red pepper.
--
VIDEO: Potratna potica – recept, ki je obnorel splet
Ena med slovenskimi ljubiteljskimi slaščičarji in slaščičarkami najbolj priljubljenih prazničnih slaščic je potratna potica. In marsikdo – si upamo zapisati večina? – sledi receptu Štefke Kop z Lovrenca na Pohorju. Najbrž tudi zato, ker je opremljen z videovodnikom po postopku. Do zdaj si ga je ogledalo več kot 16 tisoč ljudi.
ni podpisa
--

ni podpisa
Božični piškoti: TOP 35 receptov
Kaj je tisto, kar ustvari decembrsko vzdušje? Piškoti, seveda! Zbrali smo nešteto dobrih receptov, da bodo prazniki še bolj dišešči.

Biscuit Rennes au Chocolat pour Noël
--
Napaka, ki jo delate pri uporabi pomivalnega stroja in ki vas stane nekaj denarja
Se tudi vi ustrašite, ko v naslovu piše napaka? Vsi delamo napake in če so takšne, ki jih lahko zlahka popravimo, je dobro, da pišemo o njih.
ni podpisa
--

ni podpisa
Bučke: TOP 30 receptov, ki vas bodo navdušili
Zelenjava, ki nas poleti popolnoma okupira.
ni podpisa
--

ni podpisa
Vse, kar morate vedeti za pripravo dobre sarme
Da bo ta res dobra, okusna in »zdravilna« – priprava po korakih.
ni podpisa
--

ni podpisa
Skrivna sestavina, ki bo izboljšala pire krompir
Morda boste presenečeni, a dve žlici te sestavine bosta popolnoma spremenili pire, kot ste ga vajeni.
ni podpisa
-

ni podpisa
30-minutni čokoladni piškoti, ki so nas sezuli
Tako okusni, da boste pekli le še takšne.
ni podpisa
--

ni podpisa
Čudežni kruh brez gnetenja, ki me nikoli ne razočara
Kruh, ki je pomenil prelomnico v mojih kuhinjskih navadah, se pripravi brez mesenja. Recepte, predvsem v tujih jezikih, najdemo pod imeni kruh brez gnetenja ali čeznočni kruh.

Naslovna fotografija: Getty Images
Datum Objave: 6.1.2020 ob 18:01