Tedenski jedilnik: kosila, ki bi jih jedli vedno znova

Odpri galerijo
A+ A-
Poigrali smo se s polento, blitvo skuhali kot v dalmatinski restavraciji, se pregrešili z mastno sirnico in popražili panceto za okusne testenine.
Za še več kuharskih idej se pridružite naši facebook skupini Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Same dobrote!
Ponedeljek: Zapečena polenta s paradižnikom in sirom
Lahka jed polnega okusa.

ni podpisa
--
Torek: Borovničevi cmoki s kokosom
Da ne bodo vedno samo marelični, jih tokrat povaljamo v kokos in položimo na slastno borovničevo omako.

ni podpisa
--
Sreda: Božanska blitva s krompirjem
Za pravo vzdušje naj bosta na mizi oljčno olje, s katerim radodarno dokončate krožnik, in kozarec vina.

ni podpisa
--
Četrtek: Pasta all’ amatriciana
Testenine s panceto.

Spaghetti all' amatriciana from the Lazio region of Italy with pecorino cheese, pepper, tomato, cured pork jowl or guanciale served in a bowl as a first course to Italian cuisine (Spaghetti all' amatriciana from the Lazio region of Italy with pecorino
--
Petek: Kako naredimo sirov burek
Z drugimi besedami in pravilneje rečeno, naučimo se priprave zvite sirnice.

ni podpisa
--
-
--
Pobrskajte po tedenskih jedilnikih.
Naslovna fotografija: Karisssa/Getty Images
Datum Objave: 6.6.2022 ob 07:06