Tedenski jedilnik: najbolj hitra kosila, ki dišijo po pomladi

Ponedeljek: zelenjavna juha z njoki
Zelena je zelo pozitivna barva, ki menda vrača občutek dobrega počutja, rumene trobentice pa prinašajo optimizem. To je v resnici vse, kar potrebujemo te dni.
Torek: Rižota z regratom
Spomladi nam narava ponuja vrsto sestavin, ki jih je mogoče nabrati 'na lastne roke'. Odpravimo se na bližnji travnik, ki ga ne oblegajo psi ali podivjani lastniki, in narabutajmo vrečo odličnega mladega regrata.
Sreda: fritata
Fritata je nadvse okusna italijanska jajčna jed, ki jo lahko pripravite tudi takrat, ko imate skoraj prazen hladilnik.
Četrtek: špageti s čemažem
Mlad čemaž je rahlo pikanten, zato pazite pri dodajanju pesta na testenine, da ne bo okus premočan!
Petek: losos po toskansko
To je izjemno okusen recept z lososom, vendar zelo hitro pripravljen. Jed je namreč sestavljena iz pečenega fileja te okusne ribe ter čudovite kremaste omake s sezonsko mlado špinačo in sušenimi paradižniki, ki jo obogatijo s slastnim okusom umami.