Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: TOP 5 kosil za pozdrav poletju

Odpri galerijo
A+   A-
Pred nami je teden, ko se tudi uradno začenja poletje. Pozdravimo ga s kosili, ki jih bomo radi pripravljali v sončnih dneh pred nami.


Ste za bučke, mladi krompir in jagodne cmoke? Kaj pa lahkoten bolognese, v katerem ni mesa in najboljšo hobotnico izpod peke?
Za še več kuharskih idej pa vas vabimo v našo novo facebook skupino Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Koliko dobrot se je že nabralo!

Ponedeljek: Bučkini zvitki z mletim mesom


Nadevana poletna zelenjava je nekaj najboljša. Če obožujete čolničke z raznoraznimi polnili, vam toplo priporočamo, da se bučk lotite še na ta način.

ni podpisa
ni podpisa

Torek: Jagodni cmoki na način, kot ga še niste vajeni


Cmoki z jagodami, ki so tako mehki, da med obrokom odtavate nad oblake. Poskusite, mogoče ta novi način priprave osvoji tudi vas.

Paljeni cmoki
Paljeni cmoki

Sreda: Lahkotni bolognese brez mesa


Popolna poletna omaka, ki se poda skoraj vsem testeninam.

ni podpisa
ni podpisa

Četrtek: Ponarejena pita z mladim krompirjem (VIDEO)


Še eden v zbirki smešno preprostih receptov, ki nas ob nezahtevnem postopku očarajo tudi z okusom.

ni podpisa
ni podpisa

Petek: Hobotnica kot pod peko: ne izpusti te iz svojih okusnih lovk


Vas naučimo drobnih trikov pri jedi, ki je neločljivo povezana s tem letnim časom, hobotnico pod peko?

ni podpisa
ni podpisa

Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.


Naslovna fotografija: manyakotic/Getty Images
Datum Objave: 20.6.2022 ob 07:06

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: