Tedenski jedilnik: topla kosila s plodovi jeseni
Ponedeljek: Ričota z jurčki
Malce daljši čas kuhanja za božansko dobro jed. Priprava vam bo vzela 10, čas kuhanja pa 45 minut.
Torek: Kruhov narastek z jesensko zelenjavo
S skledo solate je lahko odlična glavna jed, prileže pa se tudi kot priloga k mesnim jedem. Naš jesenski hit.
Sreda: Kostanjevi njoki z maslom in žajbljem
Njoki so enostavna, lahko pa tudi prav zabavna jed za pripravo, pri kateri lahko sodelujejo tudi otroci oziroma cela družina. Lahko jih postrežemo z različnimi sezonskimi omakami, lepo se ujemajo z gobovo omako ali pa bučno. Tokrat naj bodo z masleno žajbljevo omako.
Četrtek: Bučna rižota
Lahka priprava in barvit končni videz, ki kar vabi, da se zakopljemo vanjo.
Petek: Gobova juha
Pri gobovi juhi ni kaj komplicirati,« je jasna Tatjana Marušič, ki poletja že več kot štiri desetletja preživlja 1650 metrov visoko.