Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: hitro in enostavno s pridihom jeseni

Fall holiday table decoration setting with bowls of hot carrot potato soup, baking pumpkin, carrot, garlic, fresh coriander, pretzels bread, red wine, berries, candle over wooden table. Rustic style (Fall holiday table decoration setting with bowls of
Odpri galerijo
A+   A-
Preproste in domače jedi bodo obogatile buče in gobe. Ta teden bomo uradno zakorakali v jesen, ki že kliče po polnejših okusih in krepkih krožnikih.



Za še več kuharskih idej se pridružite naši facebook skupini Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Same dobrote!

Ponedeljek: Krepka fižolova juha z muškatno bučo


Sezona pravih buč je pred vrati.

ni podpisa
ni podpisa

--

Torek: Domači špecli s čebulo


Pravzaprav zelo preprosta in hitra priprava.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sreda: Ajdova kaša z gobicami


Tako zelo okusna.

ni podpisa
ni podpisa

--

Četrtek: Rjavi riž z zelenjavo in svinjino


Enostavno, domače in dobro.

ni podpisa
ni podpisa

--

Petek: Hrustljavo pečen file postrvi


Ste ljubitelji rib? Ta file postrvi navduši tudi tiste, ki se tovrstni hrani raje izognejo.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sobota: Bograč – tisti pravi


Prekmurski bograč je tako gost, da v njem stoji žlica. Je brez vsake kapljice vode ali jušne osnove.

ni podpisa
ni podpisa

--

Nedelja: Pražen krompir z jurčki


Za štiri jedce.
ni podpisa
ni podpisa

--

Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.

Naslovna fotografija: Getty Images
Datum Objave: 16.9.2019 ob 08:09

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: