Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
O
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: brzinska kosila z Mirjam Grilc
Značilnost receptov naše Mirjam Grilc je, da si jih vedno omisli tako, da ni skoraj nič dela. Kot nalašč za pripravo hitrih kosil med tednom.
Odprta kuhinja
Temelji dobre testeninske solate: triki z naše kuharske delavnice, ki naredijo veliko razliko
Tako pripravljene testeninske solate bodo vedno sočne in lepe na pogled.
Odprta kuhinja
Kuhanje riža: pogosta napaka z navodil na embalaži, ki vse pokvari (VIDEO)
Predstavljamo vam način kuhanja, da vam ne bo treba razmišljati o natančni količini vode, pa tudi riž se ne bo nikoli razkuhal.
Odprta kuhinja
Vabljeni na kuharsko delavnico: češnjev in borovničev zavitek
Sezona sadja je tukaj, zato vas vabimo, da skupaj pripravimo poletno obarvane zavitke s češnjami in borovnicami.
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: slastna kosila z Yasko
Jasmina Pirnar Krope (Yaska) je mojstrica preprostih, a okusnih jedi, izpopolnjenih do potankosti. Naj vam teknejo!
Odprta kuhinja
Klasičen vinaigrette: emulzija za solate ali marinade (VIDEO)
Zakaj bi kupovali solatne polivke, ki vsebujejo veliko sladkorja in drugih nekoristnih dodatkov. Takole si povsem preprosto pripravimo klasičen vinaigrette.
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: najboljša kosila na hitro
Kuhamo s pomladnimi sestavinami in porabimo tisto, kar imamo v hladilniku ali pa vedno na zalogi. Naj vam tekne!
Odprta kuhinja
Vabljeni na kuharsko delavnico: pisane solate in sklede za vse priložnosti
Pred nami je sezona solat, zato smo se odločili, da vas povabimo na eno najbolj pisanih delavnic v našem kuharskem studiu.
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: preprosta kosila, ki so hitro na mizi
Pomlad nas razveseljuje s šparglji, blitvo in mladim porom. To so jedi, v katerih bodo te sestavine naravnost zasijale. Dober tek!
Odprta kuhinja
Fokača s paradižniki: recept, po katerem vas bodo vsi spraševali (in ideje, kako vse jo lahko ponudimo)
Fokača, kot smo jo spekli na naši kuhaski delavnici s Špelo Ankele, bo popolna spremljevalka vseh poletnih piknikov. Zagotovo recept, ki si ga velja shraniti v domačo beležnico najljubših.
Odprta kuhinja
Marinirana mocarela: najboljši način, kako lahko mini kroglice postanejo nekaj posebnega
Marinirana mocarela je priljubljena predjed ali prigrizek, ki navdušuje s svojo preprostostjo in bogatostjo hkrati. Kar je najbolje: lahko jo pripravimo vnaprej!
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: hitra kosila, ki teknejo maja
Maj je mesec špargljev, solat in preprostih obrokov, ki nas ne obtežijo preveč. Tukaj je nekaj zelenjavno obarvanih namigov.
Odprta kuhinja
TOP recepti za meso na žaru
Da ne bo zmanjkalo idej, kaj vse lahko te dni postavimo na žar. Za popestritev ustvarjanja na soncu smo skupaj zbrali naše pestre recepte z mesom in ribami.
Odprta kuhinja
Potica: TOP 7 preverjenih receptov, na katere prisegamo za veliko noč
Če šele zdaj iščete recept za potico, je pomembno, da izberete takega, ki je zanesljiv in vam bo pomagal do rezultata, na katerega boste ponosni.
Odprta kuhinja
Za še bolj mehke in dolgo obstojne pince maslo zamenjajte s to sestavino
Za veliko noč že tradicionalno pečemo bogate, maslene in sladke kruhe, ki pa nas naslednji dan po peki pogosto razočarajo, saj se zelo izsušijo in drobijo. Kaj lahko naredimo?
Odprta kuhinja
Najpogostejše napake pri peki potratne potice
Potratna potica nam sicer povzroča manj preglavic kot klasična, a vseeno se pogosto zgodi, da je preveč suha, se drobi in nima izrazitih plasti. Odslej teh težav ne bo več.
Odprta kuhinja
Kako do popolno kuhanih jajc in naravno obarvanih pirhov: namigi z naše velikonočne delavnice
Predstavljamo vam ideje, da bodo pirhi čudovito pisani s pomočjo doma ustvarjenih barvil, hkrati pa bodo jajca popolno skuhana, nič gumijasta in brez zelenega rumenjaka.
Odprta kuhinja
Recept za najbolj sočno potratno potico
Verjamemo, da vam bo ta potratna potica uspela že v prvem poskusu. Čudovita bo v prerezu, bogatega okusa in ravno prav sočna. Pravzaprav vsak dan bolj.
Odprta kuhinja
Recept za pehtranovo potico s skuto, ki se ga držimo na naših kuharskih delavnicah
Pehtranova potica je za mnoge najboljša med vsemi, sploh na velikonočni mizi. Z vami delimo preverjen recept, ki je šel že čez kar nekaj rok udeležencev naših kuharskih delavnic.
Odprta kuhinja
Prav vse, kar morate vedeti, da v potici ne bo lukenj
Ena največjih tegob, o kateri vedno razpravljamo v času, ko se peče potica, so zagotovo luknje. Ne boste verjeli, kaj vse jih povzroča!
Odprta kuhinja
1
2
3
4
5
6
7
…
112
113
114
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Tedenski jedilnik: brzinska kosila z Mirjam Grilc
Kuhinja Barbare Kotnik, ob kateri boste obnemeli vsi ljubitelji angleškega podeželja
Pozabite na pesto iz bazilike, raje ga pripravite s tem zeliščem, ki poganja na vsakem vrtu (VIDEO)
Bob: ideje, da bo ta pozabljena stročnica znova zasijala
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2025 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.