Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: domači njoki, jagodni cmoki, ribe in zelenjava

Odpri galerijo
A+   A-
Tedenski jedilnik, ki obljublja kar nekaj najbolj priljubljenih jedi.


Ponedeljek: Spomladanska juha


Vse, kar preostane, je, da juho veselo posolimo in popopramo, nakar se je židane volje lotimo z žlico v roki.

ni podpisa
ni podpisa

Torek: Langaš v treh različicah


Langaš, ocvrto krompirjevo testo ali testo iz jogurta oziroma kisle smetane, še vedno navdušuje mlado in staro.

ni podpisa
ni podpisa

Sreda: Slastna nabodala z lososom


Zadišalo bo po morju.

Salmon skewers, olives, spinach - snack, appetizers, tapas. Grilled salmon fish skewer on a dark background, top view
Salmon skewers, olives, spinach - snack, appetizers, tapas. Grilled salmon fish skewer on a dark background, top view

Četrtek: Jagodni cmoki s sirupom iz dišeče perle


Mmm …

ni podpisa
ni podpisa

Petek: Domači krompirjevi njoki s češnjevim paradižnikom


Puhaste blazinice v omaki za prste obliznit!

ni podpisa
ni podpisa


Sobota: Lignji v paradižnikovi omaki


Morski užitek bo na krožniku v dobre pol ure.

ni podpisa
ni podpisa


Nedelja: Recept za pohančke


Ob nedeljah si jih pa že lahko privoščimo.

ni podpisa
ni podpisa

Jedilnik minulega tedna najdete tukaj:  Tedenski jedilnik: v znamenju špargljev, prvega maja in jagod


Preberite tudi: 4 filtri, ki jih moramo redno menjati
Datum Objave: 31.5.2019 ob 15:05

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: