Tedenski jedilnik: za vsakega nekaj dobrega

Odpri galerijo
A+ A-
Ker bo teden bolj deževen, naj bo vsaj hrana nekoliko bolj sončna in razveseljujoča. Izbrali smo jedi, ki nas običajno zelo osrečijo. Želimo vam dober tek!
Ponedeljek: Dvobarvni krompirjevi krhlji s parmezanom
Hrustljavi napad z obeh strani.

ni podpisa
--
Torek: Zeliščni quiche, ki navduši
Ob kozarcu vina vas ta quiche očara po francosko.

ni podpisa
--
Sreda: Recept za briami
Grška jed s krompirjem in bučkami za brezmesni obrok.

ni podpisa
--
Četrtek: Popečen file lososa z njoki
Klasično in izvrstno.

ni podpisa
--
Petek: Solata s hobotnico in krompirjem
Lahkoten obrok za štiri do šest jedcev. Tako hobotnica ne bo postala trda!

ni podpisa
--
Sobota: Zapečene skutne palačinke
Kultna jed, v količinah za enkrat.

palacinke
--
Nedelja: Domača goveja juha po receptu Alme Rekić
Goveja juha je nekakšna osnova slovenske kulinarike in kot pravi Alma Rekić, jo mora znati pripraviti čisto vsak.

ni podpisa
--
Pobrskajte po tedenskih jedilnikih.
Naslovna fotografija: Rawpixel/Getty Images
Datum Objave: 15.6.2020 ob 08:06