Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: za vsakega nekaj dobrega

Dinner party with homemade lasagna and quiche
Odpri galerijo
A+   A-
Ker bo teden bolj deževen, naj bo vsaj hrana nekoliko bolj sončna in razveseljujoča. Izbrali smo jedi, ki nas običajno zelo osrečijo. Želimo vam dober tek!


Ponedeljek: Dvobarvni krompirjevi krhlji s parmezanom


Hrustljavi napad z obeh strani.

ni podpisa
ni podpisa

--

Torek: Zeliščni quiche, ki navduši


Ob kozarcu vina vas ta quiche očara po francosko.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sreda: Recept za briami


Grška jed s krompirjem in bučkami za brezmesni obrok.

ni podpisa
ni podpisa

--

Četrtek: Popečen file lososa z njoki


Klasično in izvrstno.

ni podpisa
ni podpisa

--

Petek: Solata s hobotnico in krompirjem


Lahkoten obrok za štiri do šest jedcev. Tako hobotnica ne bo postala trda!

ni podpisa
ni podpisa

--

Sobota: Zapečene skutne palačinke


Kultna jed, v količinah za enkrat.

palacinke
palacinke

--

Nedelja: Domača goveja juha po receptu Alme Rekić


Goveja juha je nekakšna osnova slovenske kulinarike in kot pravi Alma Rekić, jo mora znati pripraviti čisto vsak.

ni podpisa
ni podpisa

--

Pobrskajte po tedenskih jedilnikih.


Naslovna fotografija: Rawpixel/Getty Images
Datum Objave: 15.6.2020 ob 08:06

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: