Te piškote bi morali speči glede na vaše astrološko znamenje

Fotografija: Iuliia Bondar/Getty Images

Še teden dni nas loči do božiča, in če še niste spekli božičnih piškotov, je prihajajoči vikend odlična priložnost za peko. A katere izbrati? Morda je popolna izbira zapisana v zvezdah!

Včasih je težko sprejemati odločitve, tudi če gre le za to, katere piškote bomo pekli za praznike. Malo za šalo in malo zares: tokrat izbiro piškotov prepuščamo zvezdam. Spodaj preverite, kateri sladki grižljaji so najbolj primerni za vaš astrološki znak!

Oven

Ovni ste znani po svoji drznosti. Ste samosvoji in vedno želite izstopati iz povprečja. Ti piškoti so zagotovo nekaj posebnega, zato so pisani na kožo tistim, ki radi preizkusijo nekaj novega in v družbi želijo vzbuditi posebno pozornost.

Ajdovi piškoti s pomarančo, kardamomom in pimentom

Bik

Prisegate na udobje in hedonizem, posebno vlogo v vašem življenju pa igra tradicija. Brez čokolade zato pri piškotih ne bo šlo, še bolje, da dodamo kar dvojno porcijo. Biki obožujete razvajanje, zato so Nigellini piškoti kot nalašč za vse bike.

Najljubši piškoti Nigelle Lawson z dvojno čokolado in bučnimi semeni

Dvojček

Dvojčki slovijo po svoji multipraktičnosti, ki je posledica pregovorne razdvojenosti tega dinamičnega značaja. Tudi pri piškotih bi to zračno znamenje najraje preizkusilo kar vse, saj se včasih precej težko odloči le za eno možnost. Morda bi bila najboljša rešitev kar združiti vse v eno sladico?

Rulada z oreo piškoti in malinami

Rak

Nežni raki so posebni na sto in en način, gotovo pa je v ospredju njihovih misli ves čas le eno. Družina. Zato se bodo pri peki piškotov gotovo zanesli na babičin recept, ki jih bo spomnil na praznično druženje z najljubšimi ljudmi v življenju.

Brizgani masleni piškoti, kakršne so pekle naše babice

Lev

Cenite drznost in kot ognjeno znamenje vedno uveljavljate svojo voljo. Tudi pri piškotih nikakor ne boste zadovoljni s preprostim receptom, zato boste želeli tega začiniti nekoliko po svoje. Tile zanimivi grižljaji so vam pisani na kožo, saj so gotovo nekaj čisto posebnega.

Začinjeni piškoti z brusnicami, belo čokolado in pomarančo

Devica

Ste tradicionalni, urejeni, točni in natančni. Pri odmerjanju sestavin za piškote vedno uporabljate tehtnico in nikakor ne želite stvari prepuščati naključju. Zato se boste odločili za preverjen recept, pri katerem ne gre pričakovati presenečenj.

Nedeljska sladica: vanilice, piškoti, ki se topijo v ustih

Tehtnica

Mnogi bi tehtnice označili za omahljive, a ko gre za izbiro piškotov, vedno veste, za katere se boste odločili. Tako kot pri garderobi imate radi mešanico klasike in trendov, vse skupaj pa vedno začinite nekoliko po svoje.

Limonovi masleni piškoti

Škorpijon

Čeprav na zunaj včasih delujete površinski in kot da vam nič ne more priti do živega, se v vas skriva globoko morje čustev. Tile piškoti, polnjeni z nutello so tako nalašč za vas. Hrustljavi navzven in polni mehkobe navznoter.

Odlični čokoladni piškoti, polnjeni z nutello

Strelec

Strelci hrepenite po svobodi, dinamiki in spremembah. Pri peki ne boste zgubljali časa, saj se vam mudi na praznične zabave, zato boste izbrali učinkovit in odličen recept, ki bo obrodil sadove že po kratkem času v kuhinji.

Hitri dvojno čokoladni piškoti

Kozorog

Ste trdoživi, vztrajni in ambiciozni. Prijatelji bi vas označili za karierista, vi pa veste, da je v življenju treba gledati dlje vnaprej, če si želite žeti velike uspehe. Tile cimetovi piškoti so odlična primerjava z vašim značajem, ki bi ga občutljivi včasih označili celo za trdega.

Odlični cimetovi piškoti, ki držijo zelo dolgo

Vodnar

Vodnarji so čudovita mešanica ustvarjalnosti in dobrodelnosti, so izjemo družabni, a cenijo svojo zasebnost. So tudi izjemno trmasti in takrat, ko jih izzovete, postanejo kar malce pikantni. Tele cimetove zvezdice bodo zato kot nalašč za te ustvarjalne in samosvoje značaje.

Cimetove zvezdice, ki ne smejo manjkati med božičnimi piškoti

Ribi

Ribe so izjemno prijetne in čustvene, a svoja čustva pogosto predolgo držijo v sebi. Čas je, da se sprejmete, takšni kot ste in svojo lepo čustveno plat pokažete tudi drugim. Kot tile prepognjeni piškoti, ki v sebi skrivajo pravo bogastvo!

Kultni piškoti iz otroštva, pripravljeni iz petih sestavin

Fotografija: Iuliia Bondar/Getty Images

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana