Odprta Kuhinja

TOP 15 receptov, ki so vedno hit poletja

Delicious hot baked potato wedges with garlic in black rustic plate on kitchen towel. Appetizing crisp. Traditional garnish or side dish for Christmas dinner. Country-style roasted potatoes (Delicious hot baked potato wedges with garlic in black rusti
Odpri galerijo
A+   A-
Zbrali smo recepte, ki veljajo za poletne klasike. Naši avtorji so nekatere popestrili in še izboljšali.


1. Bučkini polpeti s feto po receptu Donne Hay


Sveži, sočni in zelo okusni.

Vegetarian food - zucchini fritters on wooden background.
Vegetarian food - zucchini fritters on wooden background.

--


2. Marinirana piščančja nabodala


Hit malo drugače.

ni podpisa
ni podpisa

--
3. Polnjene paprike v paradižnikovi omaki


Klasika poletnih dni.

ni podpisa
ni podpisa


--


4. Kumarice v omaki


Najboljše so v poletni vročini in v družbi krompirjevega pireja.

ni podpisa
ni podpisa
--

5. Zapečene bučke z jajci in sirom


Izberite sir krepkega okusa.

ni podpisa
ni podpisa

--


6. Recept za poletne bonde


Konkurenca zelenjavnim polpetom za vegetarijance, ki jih praviloma nihče ne mara.

ni podpisa
ni podpisa
--

7. Sardele v pečici s paradižnikom in mocarelo


Izberite večje sardele.

ni podpisa
ni podpisa
--


8. Po korakih: morski linguini z džinom (FOTO)


Džin se odlično poda k testeninam z morskim pridihom.

ni podpisa
ni podpisa
--

9. Recept za domače čevapčiče po albansko


Najboljši so z žara, imamo pa tudi namig, kako bodo uspeli v pečici.

Gostilna Čad. Ljubljana, 13. november 2017[Gostilna Čad,Ljubljana,gostilne,gostinstvo]
Gostilna Čad. Ljubljana, 13. november 2017[Gostilna Čad,Ljubljana,gostilne,gostinstvo]
--


10. Recept za nadevane paradižnike


S kuskusom in mleto mlado govedino z zelišči.


--


11. Jajca v paradižnikovi omaki


Obvezna jed v sezoni paradižnika.

--

12. Stročji fižol z drobtinicami, mandlji in pinjolami


Preprosto in slastno iz zelenjave.

--


13. Recept za paello


Popolna zmešnjava sestavin za imenitno jed z rižem.

--

14. Odlična kombinacija: Dušene kumare s pečenim krompirjem


Še ena klasika, ki vedno tekne.

--

15. Pečeni krompir s česnom Hestona Blumenthala, ki se mu ni mogoče upreti


Krompirja se nikoli ne naveličamo. Takšnega ali drugačnega. Sploh, ko je v sezoni.



 

Naslovna fotografija: Hana Splichal
Datum Objave: 22.7.2019 ob 08:07

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice:

×

Ali želite prejemati obvestila na portalu ODPRTA KUHINJA?

Ne Hvala
Nadaljuj